Dag 1: Barcelona-Miami

18 februari 2020

booked.net

We gaan vliegen met American Airlines. Rechtstreeks bij hen geboekt, nadat we in de zoekmachines van Momondo heel mooi geprijsde business class tickets vonden op de route Barcelona – Miami of Madrid – Miami.

Vanwege de grotere kans op sneeuw en ellende op de weg van en naar Madrid in de winter, gaan we voor Barcelona. Het is een uurtje verder rijden, maar of je nu 4,5 of 5,5 uur in de auto zit, maakt ook niet meer uit in dit grote land. En de luchthaven van Madrid is enorm groot, we gaan eens kijken hoe het in Barcelona is, waar we nog nooit geweest zijn. We vliegen vanaf Terminal 1, de Europese vluchten zitten bijna allemaal in Terminal 2.

Voor de nacht voor de reis hebben we een kamer geboekt bij het BAH Barcelona Airport Hotel, waar we waarschijnlijk ook de auto kwijt kunnen. Het hotel levert ook een gratis shuttleservice naar het vliegveld. Zo niet, dan gaat die op lang parkeren. We hoeven niet zo achterlijk vroeg weg als de vorige keer toen we al om 6 uur in het vliegtuig zaten. Rond 7 uur weg uit het hotel, bagage afgeven en dan ontbijten. O, zalige business class!

Fijne vluchttijden en plekjes al geregeld, vooraan in het tweede deel van de BC.

We overnachten op een half uurtje van het vliegveld in het charmante hotel May-Dee Suites waar we een studio-appartement hebben geboekt voor drie nachten.

Bij nader inzien hebben we toch besloten dat we liever wat dichter bij Fort Lauderdale en alle attracties zitten. We hebben dus een nieuwe boeking gemaakt bij het Deco Boutique Hotel. Dichtbij Las Olas Boulevard, de watertaxi en alle restaurants en winkels.

En als je dan het review ziet van iemand die in zo’n Business Class heeft gevolgen, krijg je er toch echt heel veel zin in hoor!!

Een gedachte over “Dag 1: Barcelona-Miami

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s