Gooooodmorning

Hier weer wat van uw speciale reporter aan de andere kant van de sloot…..Tuurljk ook voor de meelezende Fans aan deze kant van de sloot, het maakt mij niet uit waar je bent als je er maar bent. Tjonge jonge wat verbaas ik me weer aan de kaantjes. Nee, deze keer niets lelijks hoor maar gewoon ondanks mijnes vele reizen naar kaantjesland, het me blijft verbazen.

Heerlijk hoe vriendelijk die piepels kunnen zijn vooral met autorijden op het platte land. Albertje Joe kan go, dis time heb jij voorrang en ondertussen blijft ze maar vriendelijk zwaaien. Nee, die kaantjes hebbe nog enig fatsoen. Totdat ikkus op een kruising sta en niet snel genoeg weer gaat rijden omdat mijnes MOMO effe de weg kwijt is. Begint daar zo’n oud lijk van ver in de 80 met hand gebaren mij kenbaar te maken dat dit hier in kaantjes land beslist niet kan. Zal ze effe opoe noeme reed zo kwaad weg dat ze over de stoeprand stuitert half over het gras rijd en van schaamte vergeet te zwaaie. Maar voor de rest alleen maar lof hoor.

Alhoewel in krijg ook soms de kippepokke op mijnes arm van de vriendelijkheid in overdrijvende vorm van de serveerster van dienst. Honny, wat een gaaf bloesie hebt gij an precies mijnes kleur blauw, auwsom. En dan mot je het koppie van mijnes Mo effe bekijke, dan proest je de koffie over tafel. Bij alles wat ons Mo zei kreeg ze een onovertrefbaar antwoord waarbij de slijm bij de bediensmurf langs haren beene in der schoene liep. Nee, bij mijnes Mo mot je niet gek overkomen, anders tja ziet ze je voor een smurf aan. Aan haar lijf geen polonaise en vergeet gerust haar niet op de tenen te staan, she kil you.

In een restaurant kijk ikkus altijd graag naar mijnes medemens en neemt hem of haar effe van top tot teen op. Witte sportschoene met strak opgetrokke witte sokke is al tig jaar uit de mode. Behalve hier in kaantjes land, daar blijft ze stug doorgaan met die mode. Ook kijk ik naar hun kledij en eerlijk is eerlijk ze kijke nergens naar hoor …..ikkus mot ´morgens mijnes kledij voor goedkeuring op bed legge zodat ons Frau neffe me wil loope in de stad of dorp. Deze piepels rennen ´s morgens in het donker naar hun kledijkast en trekke er gewoon wat uit doen het aan en gaan op pad. Of je nu bij de Target of Wal-Mart loopt, ze zien er eender uit.

Aan tafel bestellen ze zoveel dat hunnes hond ook wat krijgt want ze nemen meestal een doggybag mee. Van de week, ikkus had mijnes bordje netjes leeg, vertelde ik de serveerBep dat een doggybag er voor mij nooit in zat. Honny, I gif you een doggiebag met koffie mee voor on de route. Lief he, nou liep ikkus ook eens met iets de deur uit. De porties die je hier krijgt zijn amezing big en je mot oplette dat je niet iets teveel besteld. Nee, lieve fans het reize door de States is niet zo makkelijk als je zou denke. Je mot van goede huize komme om hier een paar weken te kunne toere. Maar dat lukt ons wel hoor alhoewel …..ja toch wel.

Lieve vrienden, hebben gullie al bedacht hoe dat straks mot met dat biervirus wat zich zelfs in Nederland snel verplaatst. Hier heb ik ook een koutje gevat op die open trollie bij Sint Agustin en ik hoest me rot zodat men dacht aan de waterkant dat er een zeehondje aangespoeld was. Mootje het vanmorgen wat neusspray en hoestsiroop gekocht en net hier in het hotel iets voor de griep, wel PM, dus zal ikkus lekker slaape. Tja lieve fans PM betekent hier een pilletje voor de nacht, daar zit dus ietsje van een slaapmiddel in. OOOOO wat zal ikkus zagen vannacht, gelukkig staan hier genoeg bomen om het hotel heen.

Tja ikkus mot er weer een einde aan breie zegt Moe want ikkus mot naar bedje toe, dus vanuit het Verre Joe naait et steeds een fijne dag gewenst door Albertje Kretiek Himself en mijnes slaapie tot de volgende keer. Wil je weten hoe het afloopt met mijnes verkoudheid hou dan gerust afstand en lees het geschrijf van mijnes geliefde.

Doeeeeiiiiiii kuche kuch

5 gedachten over “Gooooodmorning

  1. Ach gutte gut, wat vervelend voor je en zeker zo ver weg op vakantie. Heb je weer in een te dun sexy bloesje rond gelopen zeker. Knap maar heel snel op, daar zal je meissie wel haar best voor doen.

  2. Hopelijk heb je goed geslapen Albert! Je Frau zal vast heel goed voor je zorgen. Indien nodig: beterschap gewenst!

  3. De beleefdheid van de Amerikanen is een goed voorbeeld voor Nederland.
    Niet voordringen en een altijd goedendag in de winkel.
    Beterschap!

  4. Waar die pilletjes allemaal niet goed voor zijn hè 😉
    Ik herken de lichte irritatie van het oppervlakkige geslijm, vond dat een heel bijzondere ervaring 😂

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s