Ik ben het zat

Ja je leest het goed ik ben het zat en wil weer terug naar Spanje. Dat komt allemaal door Frau en ons huwelijk staat behoorlijk onder druk zal ikkus maar schrijve. Met elkaar gaat het goed maar dan komt het, we motte zonodig naar wilde beesten gaan kijke in zo’n park met tig vrijwilligers. Die mensen doen super goed werk hoor maar waarom gedragen ze zich als alleenheersers van zo’n park.

Verplicht opschuiven op een twee persoonsbankje dat ons net met zijn tweetjes kan plaatsen. Omdat er weer een old piepel mee mot die niet kan wachten. Het valt me trouwens op dat als ze ergens vooraan kunnen komen ze een blauwe kaart te voorschijn toveren en kunnen gaan staan met hun verhicels op speciale plaatsen. Ho Ho pleur mij nou niet in een vakje het is zielig maar het valt mij op dat uit juist de auto’s met zo’n blauwe kaart de meest mobile mensen komen. En uit gewone verhicles stappen mensen die erg moeilijk te been zijn en met stokken en of rollators zich naar de attractie bewegen. Nee, ikkus is echt geen zwart kijker maar ben deze keer behoorlijk eerlijk. Ook lopen hier veel veteranen rond althans te zien aan hun jackies en petjes waar dat opstaat. Ik kan en mag hier eigenlijk uit fatsoen niets overschrijven maar het hindert mij dat er wordt verwacht dat ikkus steeds de deur open moet houden. En bij de piesbak mijn beurt voorbij moet laten gaan voor de veteraan.

Vandaag waren we in een park waar zeekoeien motte liggen, nou beste kijkbuisvriendens we hebben er twee gezien die opgesloten zaten in een klein zwembadje voor de educatie zei een vrijwilliger. Eerlijk is eerlijk ik heb mijn evenbeeld in de dieren wereld gevonden. Albertje de zeekoe, bijzonder lui en ligt graag in warmwater een bietje rond te kijke. Zo nu een dan een hapje en weer verder uitrusten man wat hebbe die beesten een goud leven. (Foto: zie blog Monique)

Vandaag ook weer bijzonder genoten van onze leeftijdgenoten en oudere die waren weer in grote getalen aanwezig de een nog knapper dan dan andere ik begin er zelfs humor in te zien

Het is toch maar mooi dat je op leeftijd nog kan genieten van alles wat het land te bieden heeft op elke hoek van de straat een vreetgelegenheid. En mocht je verdwalen na vier keer rechtsafslaan ben je gewoon weer op dezelfde plek. Honny i go out for walk, Yes Jim look to your hand en look where you duim links zit en so Joe ken kom back.

Mootje onn toer

Ik ga mijnes koffers pakken want we komen weer naar Spanje zegt Frau nadat we in Napels geweest zijn want daar hebbe we ook nog drie nachten geboekt.

Waar Frau geen idee van heeft maar het is daar ondertussen als wij komen springbreak en komen er veel jonge meiden in schaarse kledij naar de kust toe. Misschien kan ikkus dan Frau wel overhalen om een wandeling over de boulevard daar te gaan loope. Een lekkere ijsco verkoope ze daar vast wel. Gebruik mijnes spray om niet te druppelen daar anders hupse the girls weg. Ai Ai ik vergat te schrijven dat ikkus nog steeds neusspray gebruikt. Voor de rest heb ikkus weinig meer te klaage en ik denk dat mijnes bedje mij met open armen zal verwelkomen. Zal ons Bep weer zo’n antisnurk pil in hares mik pletteren zodat het een rustige nacht wordt.

Heeeee lieve vrienden we motte weer gaan Bep mot de knoppekast nog hebbe en roept dat ikkus jullie de garoete mot doen, dus bij deze. Ook van mij en Albertje de zeekoe, Jim en zijnes Frau honny. En de winnaar van de mail inschrijving is bekend het is ……………effe wachtte eerst een kadootje kopen. Maandag is de trekking van één van de reacties dus…..deze ook effe wachtte

doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii

8 gedachten over “Ik ben het zat

 1. Hey monique
  Jij kan zo gaan schrijven voor het A.D en je ezel meenemen en schilderen .
  2 vliegen in 1 klap , is da wa 😎😇🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 fly away

 2. Hoi albertje, Jim or whatever, ik weet niet of ik al je verhaaltjes heb gelezen, maar de laatste was in ieder geval overduidelijk van jouw hand. Zelfs zonder ondertekening zou ik dit herkend hebben. Ook de bijgevoegde plaatjes passen wel bij je. Nou ga je maar verkneuteren op je eigen bedje, nadat je die ‘pil’ erin hebt ‘gepleurd’! En wat mot je by the way nou nog in Napoli ( daar heb je een gezegde over hè), Mascisvenda is toch veel lekkerder. Have a safe journey home 😘

 3. Dat klopt helemaal Albert,wij storen ons er ook aan.
  Ga maar eens in Amsterdam kijken.
  Echt niet meer normaal .
  Maar jullie nog lekker genieten samen.x

 4. Haha Albert, dat klinkt bekend. Wij hebben buren met zo’n blauwe kaart! Ze nog nooit zien strompelen. Maar ja, wellicht een onzichtbare aandoening! Blijf maar weg uit Italië (Napels).
  Levensgevaarlijk! 😉

 5. Oooohhh ooooohhh Kretiek, wat heb je weer een kritiek. Ik moet je weer tot de orde roepen zoals je over je lieve vrouw praat. Een pil er in te flikkeren…… schop onder de kont krijg je van me als ik je tegen kom, alles regelt dat meisje voor je. Wachten voor de wasmachine, kijken wast je aantrekt. Volgens mij verstopt ze die witte sokken die je vast wel hebt.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s