En de winnaars zijn…

Hallo vrienden hier ben ikkus weer met een story over en met de kaantjes. Alweer bijna de laatste op kaansebodem en dan is de vakantiekoek op. Mot ik gewoon weer koken, strijken en boodschappen doen. Nee hoor, ik klaag er niet over al zulle enkele van jullie dat wel willen. Ikkus is gewoon een handig ventje hoor die af en toe wat moppert op het leven, mensen en nog wat maar dat ben ikkus vergeten. O ja we hebben ook twee namen getrokken uit mijnes petje daar kom ikkus straks nog op terug. Eerlijk is eerlijk gistermorgen kon ikkus het niet uithouden en heb toen Frau nog aan het wassen was de knoop doorgehakt.

Waar ikkus me de laatste dagen mee heb bezig gehouden was de kaanse TV. Vooral de reclames die voorbij komen kriebelen regelmatig mijn genotspiertjes en rol ikkus eens om van verbazing. Vreten jawel vreten en zo kan ikkus het niet anders noemen vliegt rond etenstijd voorbij de een nog bijzonderder dan de andere. En elke keer voor de beste prijs zodat je denk dat je het voor niks krijgt. Van die dikke burgers van vlees of kip. Pizza’s zo groot als tafels en met de meest voor mij smerige toppings. Kleverige kaas en plakkende schijven worst, nee geef mij portie maar aan een kaantje. Voor de rest veel auto reclames die je zo voor weinig geld bij de dealer kan ophalen. Soms met een cashback of te wel je leent een duit en van dat bedrag krijg je iets terug als je hem ophaalt. Ja ja die kaantjes weten nog steeds niet dat geld lenen geld kost lijkt het wel.

Zo effe wat reclame toegevoegd gewoon voor de humor ikkus heb nu toch niks anders meer te doen. De sjoetkeessies zijn op 1 na gepakt en jawel we hebbe er 1 bij moeten kopen we hebbe toch ietsje teveel gekocht laten we maar schrijven. Ook de twee kadootjes moesten natuurlijk nog mee. Gisteren hebbe Frau en ikkus twee lieve kadootjes gekocht. De winnares van de mailontvanglijst is…………trrrrrrr boem boem…………..Sjouke van Nieuwburg. En de winnares van de reacties is toevallig ook iemand die al jaren reageert al telde dat deze keer niet mee is…………trrrrrrrrr boem boem Ingeborg Blankestein. Beide van harte gefeliciteerd met het opmaken van mijnes zakgeld en de dus nu gullies prijs. Zodra we in Nederland zijn gaan we er voor zorgen dat het presentje bij gullie wordt afgeleverd.

Ik verlaat de knoppekast weer want Frau is wat vergeten bij hares geschrijf dus gullie motte de garoete hebbe van de Voorzitter Maillijstwinnaar en de Voorzitter van de reactiewinnaar Albertje Kretiek Himself en mijnes eigenste lieve Frau.

Wellicht komt er nog 1 blog maar dat kan ikkus gullie niet beloven hoor

Doeiiiiiiiii

4 gedachten over “En de winnaars zijn…

  1. Jippie gewonnen 🎉🎉🎉🎉 jullie lees voer was weer geweldig deze keer 😍 het vrolijkt een mens weer op in zware tijden 😘

  2. Zóó! Iets gewonnen! Wat superleuk! Was echt weer gezellig blog Albert!
    Ik zat vandaag tijdens mijn maandelijkse wolspindag naast een “gezellige” mevrouw. Liet even zien waar onze voorzitster op het moment in Egypte zit. Stom hoor, je vakantie foto’s zo te laten zien! Blogs, nog iets waar ze niks van moest hebben. De contributie werd cash betaald, want ze hield niet van pinnen! Brr, volgende keer zoek ik een andere buurvrouw. En zij is nota bene veel jonger dan ik!

  3. Jammer dat het klaar is, ik ga het dagelijks lezen van jullie verhalen missen….Ik wens jullie een goede reis terug!!😘

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s