Nog effies

Tatata hoempapa, het is bijna zover onze verdiende vakantie gaat beginnen. Nog effies de sjoetkeesies met tyripies dichtmaken. Schone onderpeur aan en dan op naar Barcelona. Allememagies wat hadden we hier nog een druk weekend, het tuinonderhoudsteam most nog effekens snoeien. En het is prachtig geworden, ben oprecht trots op ons plotje.

Frau is wat gestrest maar dat gaat over een uurtje of wat wel over, ze most de halve nacht spoken en hield mij uit mijnes schoonheid slaapie. Het is toch wat zo’n vakantie in een ver land over de sloot. Met de airplain een tijdje vliegen en verwend worden door van die lieve verzorgers, ik kijk er al naar uit.

Ik mot het toch nog effekens met gullie hebben over mijn geklad hier op ut world wide web. Er wordt de laatste tijd wel heel erg overdreven gereageerd op stukjes, verhalen, uitspraken van bepaalde personen. Pietje zegt, dat zijnes opoe zwanger is en gelijk dukelt half Nederland eroverheen met ongepaste uitspraken over de zwangerschap van opoe. Klaas kwam te horen dat Gekke Gerrit een verhouding heeft met Katja en op hun eerste kennismaking ze op het bruineberenhuisje met de slip op haar enkels stond. Half Nederland veroordeeld Katja en schrijft dat het ongepast is om de slip te laten zakken op haar eerste date.Lieve kijkbuisvrienden, mochten jullie hier iets lezen wat niet door de beugel kan of te beledigend is, denk dan maar zo ……..hij weet niet beter. Mochten er dingen voorbij komen die je wel leuk vindt, laat het gerust weten.

Allememagies wat heb ikkus er zin in morgen met mijnes Frau in de plain naar de Joe naait et steeds. Ben benieuwd of mijnes Fiatje 500 al klaar staat bij de autoverhuurder te plaatse, het zal je maar gebeuren dat die zware sjoetkeessies er niet inpassen. Frau zegt dat ikkus rustig mot blijve en mot denken aan iets rustgevends. Ik waan me nou op de bank bij de hoefsmid die heerlijk mijnes pootjes met een crempie maseert. Of bij Rina waar ik een heerlijk pannetje knauwsel krijgt voorgeschoteld. Ik ben helegaar zen nu en vergeet alles op één ding na,


Gullie motte de garoette hebbe van Albertje Kretiek Himself op weg naar Barcelona met Frau lief tot snel ……..oja we hebbe al bijna 50 inschrijvingen voor de lotterij van de nieuwsbericht in je mailbox……….ookt de vrienden van Bokt mogen meedoen hoor.

Kusjes voor de womens en een poot van Freddie voor de mannes

7 gedachten over “Nog effies

 1. Zo, nu snel inladen en op pad!! En ik wil héél graag een foto van jullie koffers in een fiat 500, heerlijk comfortabel lijkt me dat😄
  Goede reis en héél veel plezier!

 2. De vakantie kan beginnen, en wij die hier achterblijven mogen lekker mee genieten van Albertje en zijnes Frau. Heerlijk kan niet wachten op de verslagen.

 3. Prettige vacantie in de States.
  Heb je een auto met imperial dan kun je de koffers daarop stapelen zoals de Marokanen doen.
  Denk aan de max.hoogte van 4 meter.
  Veel plezier.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s