Dag 19-20: Naples

booked.net

9 maart 2020

We gaan deze reis rustig afbouwen. Naples, een gezellig stadje aan de kust waar best een en ander te beleven is, is tegelijkertijd ook een mooie uitvalsbasis om wat mooie routes langs de kust te rijden. Op weg erheen kunnen we al over die geweldige bruggen rijden die we ook in 2010 met de camper al deden.

Mochten we nog zin hebben in de Everglades, dan kunnen we ook vanuit hier nog een toertje doen. Op herhaling!

SONY DSC

De hotelprijzen schieten er de pan uit, de tweede week van Spring Break is begonnen. Wij laten ons niet gek maken en nemen genoegen met een eenvoudig, maar erg leuk hotel, de Lemon Tree Inn, wel hele goede reviews krijgt.

We blijven er twee nachten, zodat we één hele dag te besteden hebben om de omgeving van Naples te verkennen en wellicht ´s avonds te genieten van de beroemde zonsondergang bij Naples Pier en nog een keer heerlijk ergens te gaan eten.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s