Dag 4-6: Kissimmee

booked.net

21 tot en met 23 februari

En we gaan verder! Richting het bekende Orlando, hart van Florida, waar Walt Disney een enorm concern de grond uitstampte en waar nog veel meer enorme entertainmentparken hun thuis vonden. Niet ons ding, zeker weten. We hebben twee keer enorm genoten van Seaworld in San Diego, maar verder denk ik dat we het aan ons voorbij laten gaan. Wat ons wél leuk lijkt is een keer gaan eten en shoppen bij Disney Springs, het winkel-eetcentrum wat bij de parken hoort. Maar nu loop ik vooruit!

We gaan eerst nog via twee Scenic Highways op weg naar al die pret. Beiden voeren ons langs de kust van de Atlantische oceaan. We zien ter plekke wel of we vanaf Vero Beach al het binnenland ingaan of doorrijden naar het bekendere Cocoa Beach.

We gaan ook niet echt naar Orlando, maar naar het iets zuidelijker gelegen Kissimmee, waar we kozen voor het Red Lion Hotel Lake Buena Vista South. We blijven er drie nachten, waardoor we precies in het weekend in de drukte zitten. Het voordeel is dat er dan misschien juist in deze rustige periode wat meer vermaak is, ook buiten de parken om. Op het verlanglijstje staat in elk geval de Autorally in Old Town op zaterdagavond, een bezoekje aan Celebration en de Ridge Scenic Highway.

We staan open voor allerlei leuke tips hier, zolang we geen grote parken in hoeven 🙂 Maar met wat Florida-experts in de vriendenkring, komt dat vast wel goed!

2 gedachten over “Dag 4-6: Kissimmee

  1. Hey hallo. Begrijp ik dat je nog weg gaat naar Orlando of ben je er al geweest? Wij, mijn vrouw en dochter gaan van 16 feb t/m 23 naar Orlando. Ook Old Town staan op ons lijstje.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s