OVER ONS

Welkom op deze site waarbij we verslag gaan doen van onze reis naar Florida in februari 2020. Precies 10 jaar na onze eerste reis naar dit deel van Amerika, geven we dit deel van de Verenigde Staten opnieuw een kans. Anders dan toen, niet met de camper maar met de auto en met volop tijd om echt deze anders-dan-andere-staten-staat te leren kennen. Want het wordt ook onze tiende reis die we samen naar Amerika maken en we hebben al heel wat delen van dit prachtige land gezien. Deze keer dus geen ruige natuur, hoge bergen, diepe dalen en cowboys, maar alligators, shopping malls, entertainment, eilanden en veel zee. We hebben er zin in! Lees mee vanaf 17 februari!

Wij zijn Albert en Monique, bouwjaar 1957 en 1965, inmiddels alweer bijna 20 jaar een stel. In 2011 zijn we naar Spanje verhuisd, met name vanwege Alberts gezondheid. Spanje bleek een onverwacht fijn en mooi land, waar we regelmatig ook een road tripje maken. Inmiddels hebben we ook weer een appartement in Nederland, waar we regelmatig zijn. Met vier kinderen en drie kleinkinderen daar, is dat ook wel fijn!

Albert was internationaal chauffeur en met een stuur in zijn handen is hij de gelukkigste man ter aarde. Monique ging in 1983 met haar ouders voor het eerst naar Amerika en droomde jarenlang van een terugkeer naar dat geweldige land.

En zo begon het …

Onze Amerikareizen (klik voor alle verslagen!)