Old piepel

Hallo lieve vrienden achter de knoppekast waar ook ter wereld. Vandaag mot ikkus het beetje netjes doen zegt ons Frau. Anders beledig ikkus mensen en dat mag niet vindt zij. Dus ziet ikkus hier met een klein traantje in mijnes oogies omdat censuur niet in mijnes gedachte gang zit. Laat ikkus dan eerst maar eens netjes beginnen en gullie vertellen dat morgen de trekking zal plaats vinden van de deelnemers die zich ingeschreven hebbe voor de melding, “ik ontvang als eerste bericht als één van die twee wat geplaatst heeft”. De spanning stijgt wat ikkus heb nog niets gekocht. Omdat ikkus van mening ben dan een man een manneding mot winnen en een vrouw een vrouwending.

Gullie hebbe dus nog 1 nacht en dag de tijd om je inschrijving te controleren of zelfs nog om je in te schrijven. Ook is maandag de trekking voor het grappigste, doelraake of aangrijpendste reactie op de blog van mijnes Frau en van Albertje Kretiek Himself. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd want ikkus is de juryvoorzitter Himself. Dus als de de gesmeerde bliksem reageer voor het te laat is.

Ergenissen tja ikkus heb ze als wij zo vakantie vieren vooral aan sommige Kaantjes die denken dat The World van hunnes is. Rijden in hun Tesla alsof het een Scania is met trailer is. Grote bochte en inparkeren waarbij een stoeprand of parkeerplaatsbalkje niet bestaat. Een hevig gekras van onder de voorbumper hoor ik meerdere keere per dag. Tja vroeger hadde die kaantjes van die grote auto’s waarbij je met z’n drieën naast elkaar kon zitten. Nu zie je overal van die kleine koekblikkies die niet passen in die grote vakken. Waar door ze het gevoel van grote kwijt zijn geraakt. Althans dat denke de meeste en haale de vreemdste capriolen uit om hun koets te stallen.

Vandaag wilde Frau naar The Villages een plaats waar oudjes het rijk alleen hebbe in van die gesloote woonwijken waar oudjes voor hunnes eigen veiligheid en dat van hunnes kinderen en kleinkindere kunne vermaake. Om die oudjes te laten beweege hebbe ze golffbaane gemaakt zoveel dat ikkus ze op 1 hand niet kon telle. Het vervoermiddel is daar niet de bus maar een golfkar waarvoor ze eigenste baane hebbe aangelegd daar. Die oudjes scheure levensgevaarlijk door de parken en pleuren hun vehicle dwars op een parkeerplaats. En hard dat ze gaan we zagen een man en vrouw waarbij opoe drivede en opa met beide handen zich vast most houwe anders lag hij naast de kar. Opoe scheurde zo hard joh dat ikkus er bang van werd en soms hupte ze uit beeld. Hadde die parkbouwers onder de weg toch tunnels gemaakt op opoe gewoon te kunne doorrijden. Of zoude ze het gedaan hebbe om het overige verkeer veilig te laten rijden. Ikkus weet het niet maar het was heel eng daar of zo’n oudje nu in een golfkar zit of met een miniauto rondrijdt, het was beide gevaarlijk.

Wederom most ikkus hartelijk lache nu eens om de Manne die daar rond hupse. Ikkus noem het de witte sokken parade allememagies wat kunne ze daar in dat oudereverzorgkamp erbij loope. Tja wij zijn dat niet gewend toch, hier wiste ze niet eens dat het niet stond. Ja ikkus mot eerlijk zijn en ikkus mag door de censuur van Frau niet kijke naar andere en vooral niet hoe ze erbij loope. Maar eerlijk is eerlijk ikkus zag daar niet anders en je kan niet de hele dag naar old lady´s looke. De Golden Girls van de States die daar in dat park gewoon los liepen we hoefde ook geen entree te betalen. De Marijke van Helwegens daar kon je moeilijk ontloope, ze waren daar met vele. Een van die dames lachte naar mij in het restaurant en het viel me op dat toen ze lachte haar borste meebewooge die had waarschijnlijk een facelift en een borstlift tegelijk laten uitvoeren.

We hebbe daar uit goed fatsoen wat geknauwd en ikkus keek regelmatig naar mijnes Mo die daar hendig één van de jongste was. Alleen was ze er niet op gekleed om daar te knauwe, ze had vandaag haar sportpakje niet aangedaan en hares renschoene stonde veilig in de auto. Allememagies men denk echt dat als je zo’n hupsakepakkie aandoet je gelijk Bep van de marathon bent. Nee Frau blijf jij maar gewoon mijnes Frau en als je botox wil of een facelift neem ik je gewoon weer een keer mee naar het bejaardenvakantie park hier in de Joe naait et steeds. Dan blijf je hopelijk gewoon jezelf zonder fratsen.

Ik ga weer eens stoppe want ons Frau wil dat ikkus naast haar schone gebreide broek komt legge, ja want vanmorgen zijn we in zo’n wasatomatenhal geweest maar daarover schrijft Bep.

Let op stuur allemaal nog een reactie in en doe je mee in de lotterij. Schrijf je nog in voor de blog en wie weet koop ikkus voor jou van de week nog een cadeau uit kaantjesland.

Gullie motte de garoete hebbe van Albertje Kretiek Himself en Mijnes frau tot de volgende ronde howwwwwdoeeeei

5 gedachten over “Old piepel

  1. Nou broer ,je heb toch wel gelijk witte sokken gekocht om er echt bij te horen 😜😜😜Verschrikkelijk je zal er naast moeten lopen 🤣🤣🤣Blijf jij maar gewoon jezelf ,dan doe je al gek genoeg 😀😘

  2. Zo ben weer bij met lezen. Wat werken jou verhalen over de kaantjes in de joe naait et steeds toch heerlijk ontspannend in een klote tijd.

  3. Ik kan er niks aan doen, telkens als ik jou stukjes lees over de kaantjes moet ik denken aan eten. Aan die knapperige uitgebakken stukjes zwoerd van vroeger, toen mijn mammie nog voor mij kookte 😂
    De witte sokken brigade is afschrikwekkend, pas op dat je er niet door wordt besmet hè Albertje 😉
    Ik kijk uit naar de rest van je overpeinzingen!

  4. Hoi Albert, nou goed geschreven weer. Het is hier nog geen korte broekentijd, maar anders zie je hier ook zulke figuren hoor. Wellicht minder als in de USA. Mijn ochtend begint weer goed als ik jouw schrijfsels lees! Garoetjes van Inge

  5. Hartelijk gelachen om die sokken foto’s. Veel verschillende standen ook van de voeten, de ene wijdbeens, de ander met grote tenen die naar elkaar kijken hahaha. Ben wat druk geweest maar begrijp dat ik buiten de boot val. Geeft niet, beetje late reactie die ik toch nog wilde plaatsen. Ben nog steeds blij met mijnes verassing uwer zijds van voorheen een vakantie.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s