Dag 3: Miami

20 februari 2020

booked.net

Wereldstad! Toen we er 10 jaar geleden aankwamen met het vliegtuig, zijn we direct met de hotelshuttle naar het Embassy Suites gegaan en de volgende ochtend vroeg opgehaald door Moturis, de camperverhuurder. Niks van de stad gezien, direct naar Fort Lauderdale. We gaan het inhalen! We gaan deze keer eens niet Hop On Hop Off doen, we hebben die auto niet voor niets. Parkeren is duur in Miami, maar het moet al gek worden als het duurder is dan twee bustickets voor de hele dag.

In elk geval willen we graag Wynwood Walls zien, Little Havanna en het Holocaust Memorial op South Beach, net als het Art Deco District. Laat daar nu ook een Fogo de Chao-restaurant zijn. O zalige zaligheid!

Jammer dat die kip niet in mijn koffer past!

Op de site Visitacity kon ik een mooi plannetje voor de dagen maken en in een gratis App zetten.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s