Water Kenijne Kijke

Ja ja, ik ben er weer na een knokpartij met mijnes Frau elke keer als ikkus effe wilde beppe met mijnes knopekast, vrienden waar ook op de aardkloot. Vanmorgen was ikkus als eerste uit het bedje en om snurkcity te verlaten, ben ikkus naar het dek aan de zee gelopen maar daarover straks meer. Of lees gewoon de blogs van Frau morgen.

Eerst effe bij beppe over de waterkenijne, wij waren daar in het gebied van alle pretparken in Orlando, allememagies wat is het daar druk zeg. Wegen vol met piepels die naar een parkje wilde om zich te hullen als broer konijn, superman en dat ventje met die grote oren. Wij loope daar gillend voor weg en zoiets is echt niet aan ons besteed. Mootje had geleeze dat je door een gebied mocht rijden, jawel rijden betekent niet loope, dus dat ginge we lekker doen. Eerst ons buikie vol geknauwd bij een plaatselijke breakfasttent. En toen op weg, daar aangekome zag ik na 10 meter al mijn eerste waterkenijn die aan zijn morgendutje bezig was. Frau eerst der brilleglaassies laat schoonmaake want Bep zag alleen een boomtakkie.

Dus goede raad wordt duur betaald en ons Frau achter het stuur gezet, stoeltje afgesteld, spiegeltje uitgeklapt. Haar handtassie een zwiep gegeefe en een bordje ” ik stop niet voor dieren” uitgeklapt, een zakkie dropjes in haar handbereik en rijde met de geit. Heerlijk in zijnes eerst versnelling huppele over ´s herensweege. Zo nu en dan spring ikkus uit de koets en maak een paar plaatjes van de daar aanweezige kenijne. Prachtig door zo’n park hobbelen en zoals ons Frau al schreef in de door haar gewonnen tijd op de knoppekast, we hebben genoote.

Kaantjes Kijke door onze brille glaassies is een super bezigheid zo op de zondag middag in plaats van voor de buis te hange. Kaantjes zijn eigenlijk zo makkelijk, dat kan je zien aan hun kledij. Makkelijk korte broeke met onder en boven wat uithangend spul, een kaantje zit er niet mee. Witte sokke in witte gympies een kaantje zit er niet mee. Frau mot regelmatig mij effe er op wijze dat er ook mensen tussen loope die onze taal spreeke. Lieve Frau zeg ik dan meteen je denkt toch niet dat een ollander als een kaantje erbij gaat loope, nee schat denk ik dan en hou wijselijk mijnes mond.

Anders krijg ikkus geen ijsco en daar is het wel weer voor. O ja my neemt caloriearm ijs of te wel fatfree. Als ikkus daar veel van eet verbrand het zelfs Fat staat er. Al is mijnes kaantjestaal niet om over naar huis te schrijfe. Gelukkig hebben we voor maandag wat anders in het Boekje van Mo staan. We gaan naar de maan verteld ze me en zette gelijk haar MoMo aan om de route te vertelle. Allememagies komen we daar op zo’n raketafschietplaats waar uitgelegd wordt hoe die dingen werke. Reuze interessant want we gaan ook nog knauwe met een bejaarde astronaut. Die vertelde hoe het was om afgeknald te worde van de aardkloot en wat en je dan meemaakt in de space. Je kan daar niet zomaar effe een beertje in de pot mikke want door het gewichtsloze ben je zo beertje kwijt. En zweeft hij of zij zo door de cabine heen, al zou dat afgeloope week wel effe handig geweest zijn. Toen ons Mo der beertje geen afscheid wilde neeme. In zo’n space shuttle zitten ook een klepje vertelde Nout waar je dingetjes de ruimte in kon werpen. Ik zie het al voor me een zweefend beertje door ut gaatje Douwe en dan heb je een spacebeertje.

Lieve vrienden ikkus mot weer stoppe zegt Frau. Hares buikje rommelt van de trek, she needs a breakfast. Ja ikkus spreek en schrijf mijnes taale wel hoor hi hi dus we gaan.

Gullie motte de garoette hebbe van Albertje Kretiek Himself en zijnes eigenste knuffelbare Frau vanuit de Joe naait et steeds tot de volgende ronde …..als ikkus tenminste op de knoppekast mag……….

Wil je dat ik nog schrijf vraag ons Frau dan effe om extra schrijftijd voor de mijes.

Doeiiiiiiiiiiiiiiii

Note van Frau: heb vanmorgen dus van armoe mijn hele blog op de iPad zitten typen. Kijken wie er hier mag klagen. Als ik het niet zo doe, kom ik nooit aan mijn ontbijt toe!

3 gedachten over “Water Kenijne Kijke

  1. Hey Albertje, leuke kenijne- en bereplaatjes heb je erbij gezet! En ik ga frau echt niet opjutten hoor! Jullie vechten het samen wel uit! Ik kijk uit naar je volgende story!

  2. Hahaha jou waterknijne zien er heeeeeel anders uit dan hier, spannende plaatjes hoor! En dank je wel voor de hersenkrakers, duurde even voordat het kaantjes kwartje viel, ik zie het nu helemaal voor me 😂

  3. Ooooh Hr. Kretiek Himself, so sorry, ik heb ook witte sokken en witte gympen, zijn helemaal hip. Wat nu? ben toch geen Kaantje?

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s