DAG 22: TERUGREIS

10 maart 2020

Wat we eigenlijk nog nooit gedaan hebben, gebeurt nu wel. In plaats van de laatste dag al in de buurt van het vliegveld te gaan zitten, rijden we eerst nog een paar uurtjes. Kan ook gemakkelijk, want er is deze keer geen camper in te leveren en geen wachten op het shuttlebusje om weer op het vliegveld te komen. Onze vlucht gaat ook vrij laat, dus we hebben de hele dag de tijd. We rijden dus ´s morgens weg uit Naples om via de Highway 41 , ook wel Tamiami Trail genoemd, terug naar Miami te gaan. We reden deze weg ook in 2010, maar dan andersom en weten nog dat we onderweg heel veel alligators hebben gezien!

De rit duurt 2 uur, dus afhankelijk van hoe vroeg we weg zijn, kunnen we nog kijken of we nog wat stops maken onderweg. Shark Valley deden we in 2010 al. Ik zie het er nog wel op uitlopen dat we eindigen in de Dolphin Mall waar blijkbaar een enorme Bass Pro Shop zit én natuurlijk een keur aan restaurantjes voor de laatste lunch op Amerikaanse bodem. Het is de bedoeling dat we om kwart voor drie uiterlijk op het vliegveld zijn, dus zullen we om twee uur de auto in gaan leveren, zodat we op gemak richting de American Airlines-balie kunnen om de bagage af te geven. Of eerder, want we vermaken ons vast wel in de business class lounge.

Alle intercontinentale vluchten van American Airlines komen aan en vertrekken van de North Terminal, Concourse D. Inchecken op Level 2 en daarna naar de nieuwe Flagship Lounge op Level 3, tegenover D30.

We vliegen op met vlucht AA112 om 17.45 uur weer rechtstreeks naar Barcelona. Dezelfde stoelen, zelfde toestel, aankomst wordt verwacht om 8.40 uur in de ochtend. We kunnen dan met de hotelshuttle van het BAH Barcelona Airport Hotel weer naar de garage waar onze auto hopelijk nog op ons wacht. De vraag is hoe fit we zijn na een nachtvlucht. Als we goed geslapen hebben, zal het prima zijn, al is het voor dan nog wel heel vroeg in de nacht. Maar ach, dát zijn we wel gewend. Het plan is om gewoon naar huis te rijden. Lukt dat niet, dan vinden we wel een plekje onderweg.