Kaantjes

Goooooodddd morning Ja hoor ikkus heb de knoppekast weer effe in mijn bezit, Frau afgetroefd dus met een smoesje. Nee, ikkus heb haar niet met een kluitje het riet ingestuurd want dat is behoorlijk gevaarlijk hier met al die alimigatotors. Die beesten legge hier overal op de loer en voor je het weet zit je alleen in de plain to Spain. Ikkus zou mijnes Frau niet kenne misse hoor en ben behoorlijk tevreden met haar, zij is mijn steun en toeverlaat en meer van die dingen. Albertje hoor ik jullie denken ben je op je bolletje gepleurd, hebbie de rand van het bed gemist?

Nee, hoor ikkus ben behoorlijk serieus vanmorgen terwijl men mij vertelde dat de vakantie een uur korter duurde dan dat ikkus dacht. De klok is hier vooruit gegaan. Maar daarover wilde ikkus gullie niet berichtte, maar over de typiese fraulijke kaantjes. Allememagies als het licht uit zou zijn en de hal donker en zo’n kaantje haar mond open doet om goedemorgen tegen je te zeggen denk je spontaan dat er brandalarm is. Wat kenne sommige (lees gerust een heleboel) een bek opzetten zeg, snerpend komt er dan wat uit en amezing oninteressant. Knerpend denken ze dat ze meer zijn dan Albertje en lopen verwaand in het rond. Althans dat dacht ik maar door de vele smoelekeslifte staat hun bekkie zo. Een eendje zou jaloers zijn hoe de lippies stijf van de botox een echt snaveltje maakt. Sommige loope rond met ronde lippies alsof ze de uitlaat van hun SUV hebbe opgeblaase.

Er liep hier net een fraulijk kaantje rond met een te strak getrokke bekkie en lippies dat ikkus bijna van mijnes stoel pleurde van verbazing. Toen die troela ging praten met bezonder echt uit ziende mannelijke Kanen kwam ikkus er achter dat de ombouw mislukt was. Haar bekkie strak haar lippies dik en vergeten haar stembanden en benen. Hares benen waren zo gerimpeld dat er een hijskraan er aan te pas most komen om ze strak te trekken. Gelukkig was haar mannelijke Kaan een stuk groter dan de mijes en in mijnes denkbeeld kon hij bovenop haar een hoop goed doen.

Albertje is er dan niks meer goed daar in Kaantjes land. Effe denke nog effe denke, ja hoor sommige fraulijke kaantjes zijn best om aan te zien en een lust voor mijnes oogies. Jongere kaantjes waarbij de kledij ietsje minder is als dan bij de ouwe kaantjes is voor de mijes puur natuur. En maken voor mij de vakantie weer goed. Niet dat ikkus het slecht heb hoor op vakantie, ikkus geniet met volle teuge van ons reissie samen. Heerlijk toeren door kaantjes land je verbazen aan de vele winkelophopingen met om de paar mijl dezelfde stores. Ook dezelfde restaurant ketens zitten hier om de paar mijl. En eerlijk is eerlijk het is overal keidruk. Echt kaantjes land.

De ontbijten zijn hier ook geganties volle borden en gewoon een aardappel gerecht erbij. Over de bacon en ham maar niet te spreken zalig maar voor een beperkte tijd. Alleen in de vakantie dus ga ikkus me te boven aan al dat lekkers. Vanmorgen hier most ikkus bij het ontbijt wel effe lache. Een gezinnetje moeder, zoon en vader kwamen hier in het hotel ook breakfasten. Mama lief nam een bordje gezond met vers fruit een yogurtje en een glas heerlijk koud water. Zo te zien een mama die er gezond wilde uitzien in hares hupseke pakkie blond haar met een speldje erin zodat als ze hupst hares blonde look niet hinderde. Papa most met de mode van 1998 meedoen en had zijnes truike om de nek gedaan zodat hij er ook vlot uitzag. Zoonlief die er eigenlijk van baalde om met die twee op pad te gaan had zijn hoedy aangetrokke om zich gedeeltelijk te verbergen. Beide vader en zoon waren vandaag los en kwamen met borden terug van het buffet waar wij in Holland een week van kunne bunkeren. Ze waren niet te houde en vraate letterlijk en figuurlijk hun buikjes behoorlijk vol. Eindelijk eens af van mama de gezondheid freak gewoon knauwe waar ze trek in hadde. Mama zat er beteuterd bij en was het duidelijk niet eens dat ze ongezonde klauwers bij zich had en beet behoorlijk wat ongenoegen naar beide af.

Ja Jimmy je moeder is je moeder niet meer zoals vroeger. Tja het ombouwe is hier big bisnis en een dokter of ombouwer heeft hier zoveel verdiend dat ze aardige huiskes ervoor kunne koope. Ja lieve knoppekast vrienden het zit er bijna op nog een paar dagen en we komen weer terug naar Spanje. Als we tenminste kunnen vliegen voor je het weet motte we hier langer blijfe door dat biervirus. Al hoe wel hier merk je er weinig van geen mensen met mondhoeze of angst. Nee, de kaantjes hupse gewoon door hier en wij dus ook. Mochte we niet naar Spanje mogen vraag ikkus gullie wel om een donatie zodat ikkus in een restaurant of ontbijtbuffet weer nieuwe ideeën kan opdoen voor een blogske vol onzin.

Bedankt voor het kijke en vergeet niet morgen sluite we de lotterij van reacties. Nee het gaat er niet om hoeveel keer je reageer of de leukste of de rotste maar gewoon wie, dus dat kan ook jij zijn. Reageer voor het te laat is en het maakt niet uit of je Frau reageert of bij mij. Vergeet niet dat ikkus de voorzitter is van die lotterij. Ikkus kijk dus eerst bij mij hahahhahha.

Gullie motte de garoete hebbe van Albertje Kretiek Himself en mijnes Frau (die gelukkig nog steeds puur natuur is) en Jimmy die most lache toen ik vertelde wat ik over hem schreef. Eindelijk is iemand die de waarheid ziet en erover schrijft hij noemde mij een Friend.

Mochten er mensen zijn die iets gedaan hebbe aan hun lijf laat mij het gerust niet weete. Eventule gelijkenisse zijn hier niet van toepassing dit verhaal berust zich op de fantasie van Albertje Kretiek Himself vanuit het hotel in Napels(usa).

Doeiiiiiii

6 gedachten over “Kaantjes

  1. Gewoon jullie zelf blijven,al dat opgespoten gedoe niks aan.
    Ondanks dat ik jullie blogs erg ga missen,hoop ik toch dat jullie veilig af mogen reizen naar Spanje, beter plekje om grote mensen massa “s te mijden,de komende tijd .

  2. Wat een gevoel voor dramatiek en fantasie Albert, heerlijk leesvoer voor in de trein, dank je wel! Alvast goede reis huiswaarts!

  3. Wacht op mij, wacht op mij. Ben ik nog op tijd om jullie een zeer goede vlucht te wensen? Ik hoop met de wind in de rug. Hartelijk dank voor je schrijfsels die ik weer voor tenminste een jaar ga missen. Je meisje heeft het toch ook weer voor elkaar gekregen dat je dadelijk lui achterover, zonder al die piepels langs je heen Good bay.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s