Dag 14-16: Dunnellon

booked.net

3-4-5 maart 2018

Op naar de manatees van Crystal River en Homosassa Springs Wildlife Park. Aanraders voor tours daar (gewoon lekker meevaren op een boot of wandelingen) zijn van harte welkom. We zien er enorm naar uit deze mooie rustige dieren te ontmoeten.

Omdat we ook graag nog naar Ocala gaan voor de Farm Tour die ons op een paar paardenbedrijven zal brengen, gaan we een beetje centraal zitten. Marijke vertelde ons dat ze het plaatsje Dunnellon erg gezellig vindt en daar vonden we ook het hooggewaarde en redelijk geprijsde Comfort Suites near Rainbow Springs hotel. In Rainbow Springs is de grootste waterval van Florida.

Mochten we ons vervelen, dan is er altijd nog een leuke rit richting The Villages, een van de vele 50+-communities in Florida, maar een héle grote. Op een van de centrale plekken, Spanish Springs Town Square kan je lekker eten. Je ziet er meer geparkeerde golfkarretjes dan auto’s. Stevig gepimpt ook nog blijkbaar.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s