Je wil het niet weten!

Ben ikkus vandaag

Hallo allemaal, zijn jullie er weer om te kijken wat ikkus weer te mauwe heb??? Gezellig hoor dat jullie hier weer te zijn. Op dit moment krijg ikkus meer reacties dan mijnes Frau heurself , toch wel eerlijk om een prijsje uit te loven over de leukste of meest smaakmakende reactie. Old lady van de op de Urbo (woongemeenschap) woenende enclave in Spanje. Heeft mij op mijnes tere teentjes getrapt, niet dat ikkus daar wakker van leg hoor. Maar ikkus maak iedereen maar weer gelijk duidelijk dat eventuele naams, plaats, personen of geslachte in dit gemauw met een korreltje peper genomen motte worden. Anders zit ik voor de kat zijn blaasgaatje me vingertoppies te beschadige en daar pas ikkus voor.

TOPGEHEIM IK MAG HET EIGENLIJK NIET SCHRIJVEN

Pffffff ik zit hier op de rand van mijnes zetel te kijke waar Frau zich ophoudt en niet stiekem achter mijnes rug mee staat te lezen. Zoals gullie in Frau haar geschreven boekwerk van gisteren lazen, waren we erg laat hier. Na een plas ben ikkus achter het onderbroekje van dienst gekroope en ben als een klein snurkend varkentje van de aardbol verdwenen. Allememagies wat lag ik lekker totdat mijnes eigenste Frau een probleempje had veroorzaakt.

Als mijnes eega te lang zit en dat heeft ze gedaan, eerst in de bus naar Barcelona en toen met de plain naar Miami en ook nog een stief kwartiertje in ons autoke van dienst naar het hotel. Dan krijgt ze probleempjes in haar darmpies en krijgt ze een vastzittend bruin beertje. Om 4 uur kreeg ze weekrampies en was de bevalling aanstaande. Ik lag weer heerlijk te droome van een breakfast toen ik een dame hoorde roepe dat de bevalling gelukt was. Ikkus was zo blij voor haar en feliciteerde haar gelijk met haar lieve kleine beertje in de pot. Ja ja, lieve vriende toen was het hek van de dam, het beertje wilde geen afscheid neeme. Hij of zij hield haar pootjes stijf en wilde zo dus niet door het bruineberenpotgaatje.

Toen was het verder een onrustige nacht, uit en met alle beschikbare middelen heb ikkus geprobeerd het diertje te verzuipe. Thuis heb ikkus gereedschap om zo’n kleine vriend te laten verdwijne, hier most ik het doen, met nee echt niet mijnes hande en de pleeborstel van dienst.

Het is dus niet gelukt en dan is wijze raad duur. Mootje een jurkie aangedaan, zo’n zemelap in haar hotpains en haar in de auto gesleurd. Maar dan komt het: vluchten kon niet meer het beertje was geboren en wij zaten ermee opgezadeld. Na een half uurtje rijden werden we weer rustig en konden we weer over het gebeuren praten. Mijnes darmpies klotste ook en een pitstop bij de breakfasttent van meneer Denny´s bod uitkomst. Geen beschuit met muisjes maar na een groot bord met eieren, ham, spek en twee pancakes was mijnes geborrel over.

Met lood in mijnes pantoffels gingen we terug naar het hotel en meldde bij de receptie dat we een zware bevalling hadden gehad. Of zij ons beertje in het potje konden verwijderen anders motte we een andere kamer. Ikkus wilde van dat gejank af en ook eens op de zetel plaats nemen. Met zwaar materieel rukte de dienstdoende klusjesman, een echte Rus, uit en heeft op eigenste kracht het beertje verzoope. Gelukkig kunnen we het nog na vertellen en is er geen 911 gebeld. Eind goed, al goed, beertje afgevoerd.

Gisteren vroeg iemand hoe ikkus onze slee van dienst noemde en we zijn er uit hij heet: VIJATJE dit lijkt veel op het Spaanse woord voor reizen. Je weet het, ik gebruik graag mijnes kennis van de talen die ikkus ken. Al was het de rest van de dag BEtalen maar daar zal Bep zelf over schrijven.

Ik ben er effe klaar mee en ga lekker zo knauwe in de outback, dus gullie motte de garoete hebbe van Albertje Kretiek Himself, mijnes eigenste Frau en ons lief klein bruin beertje dat nu in de Atlantische oceaan aan het poedelen is. O ja, old lady van de urbo, ik heb nog een lief plaatje van je gevonden

A3 van de Urbo

Doeiiiiiiiii en tot morgen en vergeet niet te reageren

Albertje Kretiek Himself vanuit de kraamkamer van Bruinbeertje ❤

15 gedachten over “Je wil het niet weten!

 1. En ikkes vertel lekker niet dat ik je helemaal snap. Beter hier, besloten dan openbaar op fb waar helaas niemand de humor er van snapt. Ik mot je toch wel ff zegge dat je wat positiever over je meissie kan schrijffe anders zal mijn taalgebruik uwes veranderen. Wie bent gij zonder uwes meissie???? Ik keek al uit (lag er zelf van wakker) hahaha op uwes cmmentaar. Nochtans, veel plezier daar over die grote plas vaan hieruit gezien. Morgen schijnt hier de zon weer.

 2. Omg, ik zie het bijna voor me. Hoe jullie het beertie probere te verzuipe. 🤣🤣
  Gelukkig is het geluk andes heppie gelijk al shit an het begin, en das nooit tof.

 3. Tranen in m’n ogen van het lachen! Wat een verhaal! En trust me… been there done that! Ik heb vorig jaar de “walk of shame” gedaan in een hotel omdat de WC verstopt zat en ik bij de receptie zo’n rubberen ontstopper ben gaan lenen…

 4. Geweldig verhaal 😜Mijn broer die een bruine beer wilde verzuipen .!!Helaas is het hem niet gelukt 🤣🤣🤣Veel plezier nog ,ik kijk uit naar je volgende avonturen 😘

 5. Oh geweldig wat een verhaal😂 maar de blijdschap bij de geboorte is veel groter… alhoewel 🥴
  Kan me voorstellen dat zijn vertrek ook welkom was😂😂😂

 6. Niet veel aan toe te voegen Albertje, alleen jammer hè geen #hubohelpt bij de hand, wij weten wel raad met bruine beertjes ! ❤️

 7. Gelukkig ben ik niet de enige die dezelfde problemen heeft als uwes frau. Alleen kan ik ze heel goed verzuipen, die beren!😊

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s