Shoppen en een afspraak

Het wordt een vluggertje vandaag hoor! Weer ontbeten bij de lieve nerveuze dame in het café beneden in hotel Indigo en daarna via vermijd snelwegen naar Ocala. Daar gaan we naar Casual Male XL, want Albert wil graag nog wat fijne shirts erbij. Gelukt! Ik shop nog even bij Catherine´s waar ik vooral slaag voor nachthemden en leuke pyjama’s, die ik graag overdag draag op luie dagen 🙂 Ook vind ik er nog een leuke zomerjurk. De volgende stop is Target voor een paar grote onderlakens, want wij hebben erg hoge matrassen mét topdek en alles schiet los wat ik in Nederland en Spanje kan vinden. Tevens shoppen we er voor een kapitaal aan hooikoortsmedicatie en anti-griepmiddelen want Albert heeft het wonderbaarlijk goed gedaan op de Dayquill en Nyquill en ik vind de Flonase ook erg prettig. En tot slot Neosporin, die gaat altijd mee.

Daarna gaan we binnendoor naar Dunnellon. Ocala noemt zich Horse Capital of The World en we komen ook langs enorme stoeterijen. Ik wilde graag Live Oak Stud zien, want ik ben al jaren fan van vierspanmenner Chester Weber. Bizar, wat een uitgestrekt landgoed, er komt geen eind aan. Er zijn wedstrijden dit weekend en veel deelnemers lijken er al te zijn. Zo gaaf om een keer te zien! In Dunnellon eten we als lunch een enorme scoop ice cream voor we om twee uur inchecken in de Comfort Suites Near Rainbow Springs State Park. Weer een lekkere ruime kamer met zithoek waar we vier dagen blijven: Albert kijkt Veronica Inside, ik stort neer en slaap een uurtje voor we naar Inverness rijden waar we afgesproken hebben met Marijke dien het huis van haar vader verblijft voor een maand.

We ´kennen´ elkaar al járen van zowel het Amerikaforum als Bokt en volgen elkaars Facebook. Ze heeft ons heel veel tips gegeven voor deze reis en we bedanken haar dan ook graag met een etentje. Het wordt Outback Steakhouse, altijd goed! Het was een zeer gezellige en genoeglijke avond, Marijke! Thanks! En voor nu … lekker slapen!

Foto´s! Zie hier, al zijn het er niet veel.

6 gedachten over “Shoppen en een afspraak

  1. Klinkt goed allemaal, benieuwd hoe jullie Dunnellon (en het hotel) zullen ervaren. Misschien dat ik onze laatste nacht in Gainesville ga annuleren om daar ook naar toe te gaan.
    Die anti griep/verkoudheidsmiddelen ga ik zeker ook inslaan.
    Fijne dagen daar!

  2. Ik ben eindelijk bij met lezen! Wat een mooie reis, geweldige foto’s en leuke verhalen. Wij gaan over 6 weken ook die kant op dus het is extra leuk om mee te lezen.
    Geniet nog, dan geniet ik mee!😘

  3. Heerlijk om jullie verhalen te lezen, het voelt als ook even weer in Florida zijn, In Rainbow Spring Statepark hebben wij jaren geleden gekampeerd en toen ook gezwommen met manatees.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s