Hier is uw Kapitein speaking

Jaaaaa Albertje is op the airport van Barcelona aangekomen met zijnes Frau. Zoals gullie al hebbe vernome heeft Bep in haar verhaaltje verteld hoe het gegaan is gisteren. Nu mag ze het wel vertellen dat we bij die jongen uit Arkel een bakkie thee zijn weze drinken. Want die nicht van Ingeborg was zoals gewoonlijk weer niet thuis, ze zegge steeds Albertje als je in de buurt ben…….ja dan zijn zij niet thuis. Gelukkig heb ik mijnes eigenste adresseboekie en was die gozert uut Arkel gauw gevonden. Hij was vereerd van ons bezoek en wilde dat we bleve knauwe, maar daar hadde we geen tijd voor. 

Gisteravond kon ik door dichtvallende oogies alleen het eerste gedeelte zien van Veronica Inside. Ik pleurde zowat uit bed om mijnes ipietje uit te schakelen. Vanmoregen vroeg ging Bep watere en het halve hotel zat stijf in bed. Niet door het watergekletter hoor en ook niet door een achterste ontluchting maar gewoon door hares klep. Mijnes Frau zat in het donker op de pot In die moderne hotels mot je bij binne komst op je kamer de deurkaart in een electra gleufie stoppe om de lichies aan te doen. Normaal gebruik ik daar mijn HUBOHELPTKAART voor maar sinds die kaartjes in je telefoon opslagen zitten passe ze niet meer in het gleufie. Nee, ik ben niet bang om mijnes HUBOHELPTKAART te vergeten en zo ja dan krijg ikkus van mijn dinnetje wel weer in nieuwe. Deze keer had ikkus er een papiertje ingedaan en dat werkte opeens niet meer vandaar.

Effe terug kome over de klep van Bep, zij zat dus op de pot af te watere en begon gelijk een heel verhaal af te steken waarop ikkus dus verkeerd ja of nee zei. Ik ga gelijk onder het water staan riep Bep en toen kwame er wat vloekjes mijnes kant op. Bep en douchekrane passe niet bij elkaar dus de prins op zijnes blote poote naar Bep getooge. Mij lukte het om haar van water te voorzien en door zo´n harde straal was ik natter als ons Bep. En je gelooft et niet maar dat al om 4 uur vanmorgen wij hadde last van een bedleg. En voor de rest mag ikkus nie klaage.

Nu zitte we op the airport te wachtte op onze plain. Netlekker wat geknauwd en straks in de plain. Tja we motte het er maar mee doen vandaag en hopelijk heeft de kapitein een gekwiekste route gevonde op zijnes vliegvlieg. En hoop dat die verzorgsters in de plain meer aandacht hebbe naar mij en niet naar de kapitein waar ze eigenlijk verliefd op zijn. Verliefd op een kapitein is eer raar verhaal ze zullen wel valle op zijn enorme stuurknuppel hahaha.

Lieve knopekastkijkers veel plezier vandaag en duim voor ons dat we op de goede plek lande zodat Mijnes Frau en ikkus aan de vakantie kunne beginne.

De garoete van kapitein Jack, co kapitein Jonh en alle Beppe uit de verzorging en natuurlijk ook van Frau en Albertje Kretiek Himself in de plain to Miami.

Redactie Monique: hij vertelt niet over de halve verbouwing van onze site waarbij ik de hele constructie weer recht moet komen zetten 🙂

8 gedachten over “Hier is uw Kapitein speaking

  1. Wa een goei verhoal moar ne woardenboek zou het wa gemakkeleker moaken oem te verstoan. Toch nen dikken doam en een goei vakance👍

  2. Zo heer Kritiek nu gij in dat ding zit met aan weerskanten 2 vleugels kan ik u even tot de orde roepen. U kunt nu toch even niet reageren. Zo praat gij niet over uwwes allerliefste meissie. Ze heet geen Bep of wat dan ook, gij mag haar Mo noemen en daar houd het mee op. Om de fantastische verzorgsters aan boord te beschuldigen dat ze vallen op de knuppel van de kapitein kan ook niet. Ikke als vrouw kom hier tegen in opstand. Ik hoop dat uwwes na het landen weer met de beide beentjes op de grond komt. Veel plezier met het reizen verder. Ik hoop niet uwwes nog vaker op de vingers te hoeven tikken. Een dikke knuffel van hier voor uwwes Mootje.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s