Dag 17-18: Tampa

booked.net

7 en 8 maart 2020

Nou ja, in de buurt van Tampa dan. We kregen lucht van een hele grote State Fair met allerlei evenementen daar aan vast. Het Florida Strawberry Festival is al 35 jaar heel bekend en beroemd en als we dan toch in de buurt zijn, willen we daar wel een kijkje nemen. Dus rijden we vanuit Dunnellon naar Plant City om dat mee te maken en hebben we bewust gekozen voor een hotel op korte afstand. Mocht het erg vermoeiend zijn, dan rollen we zo ons bedje in.

Voor de volgende dag ligt Clearwater Beach aan onze voeten of we kunnen gaan winkelen in Tampa. In Ybor City is de markt op zaterdagmorgen.

Of … we gaan naar Griekenland? Huh? Jawel, lees dit artikel maar, er is blijkbaar een plek waar meer Grieken wonen dan waar dan ook in de USA en waar dus ook veel Griekse restaurants zijn. Bovendien is er in Tarpon Springs een levendige handel in sponzen en is de haven absoluut een bezienswaardigheid. Op een uurtje van ons hotel lijkt dit een hele leuke dagtrip in plaats van het mooie, maar drukke Clearwater. De beste reviews voor een dolfijnen sightseeing krijgt Odessey Cruises. Mochten we toch kiezen voor Clearwater Beach, dan is Little Toot de beste optie. Kleinere boot, grote golfslag, veel dolfijnen.

LET OP: in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 maart gaat in Amerika de zomertijd al in. Daylight Saving Time zet de klok een uur vooruit, het tijdverschil met Spanje/Nederland, is dan nog maar 5 uur.

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s