Nee, maar jij ook hier

Zondagmorgen heerlijk aan het toeren met Frau totdat we trek kregen in een heerlijk bakkie kaans koffie of te wel veel en slap. Waarbij je ongeveer een half uur mot wachtte voordat je een slokje kan neeme dat spul is klerighot. Bij de koffie tent kwam in een oud barrel een vriend van mij aanrijden en wel Bubba J, een echte rode nek. Hier op zijn kaans noemen ze hem een redneck en hij heeft overal schijt aan als er maar beer is, roept hij altijd. Heel beschaamd is hij niet en flopt eruit wat hij kan en waar de meeste woorden door het slissen niet te verstaan zijn.Probeer niet op het verkeerde moment ja of nee te zegge anders krijg een een spraakwaterval met vocht waarbij je de eerste dagen niet hoeft te douche. Alhoewel zo’n beer douche sla je graag over.

Toch is het een fijne gozert en ik kom hem graag tegen in de Joe naait et steeds. Zo ook deze keer en hij had tijd genoeg want zijnes schoonmoeder was op bezoek en dan vlucht hij altijd. Dat mens zegt ie dan lijkt op iemand die ikkus wel ken, haar naam gebruiken ze ook als wegnummer in Europa. Heerlijk zo effe bijbeppe en je hoort weer hoe hij alles beleef thier. Niet dat ikkus jaloers ben hoor, want zo wonen als Bubba J in een trailer lijkt mij ook niks. Het enige voordeel is als je schoonmoeder naast je komt wonen het ding gemakkelijk kan laten wegslepen. Hebben gullie al eens door de Steeds gereisd? Hoe hebbe gullie dat dan gedaan in zo’n SRV-wagen of met een gewone zoefzoef. Wij hebben het beide gedaan en mot eerlijk zegge mij krijge ze nooit meer in een SRV-waage. Je komt dan aan op een zogenaamde campground en plaats je het verhicel in een pull true dan mag ie het schijthuis aansluiten de waterleiding en een stekkertje voor 110 volt. Zo sta je dan als je tenminste niet in de natuur staat gepokt en gemazzeld voor de nacht. Nu met het autootje rij je naar een hotel, parkt dat ding, sleur de onderbroeke van Frau naar bove en je bent gesetteld. Begint het buikje te knorre en wil je een big steak, dan loop ie naar je zoefzoef en rij naar de keten met een lekkere keuke. Kortom met de zoef zoef kom en heel gemakkelijk op alle plekjes waar je wilt komen. Dat voordeel heb je niet met een SRV-wagen, is mijnes persoonlijke mening.

Als met mijnes Frau op vakantie gaat met je zo nu en dan effe slikke vooral omdat ze lukraak adviezen overneemt van mensen die hier al geweest zijn.Je komt dan op plekken waar andere van zegge amezing en waarvan ikkus zeg pffff alweer. Zo ook vandaag ze had een plekje gevonden waar ze zeekoeien hadden in een watertje met een spring. Het enige wat ikkus dus zag was wat opborrelend water met wat duikers erin al leek die ene wel op een zeekoei maar was het niet. Potverdorie zeg, hebbe we daar tig mijlen voor gezoeft. Wij hebben dat wel vaker hoor dan komen we in een dorpje waar het stikt van de ezels zegt men. Wij zien er geen omdat het een paar dagen ervoor geregend had bleefe die ezels in de bergen. Zijn er beren te zien no way niet voor Albertje en Mootje. Het enige wat wij zien zijn de lijkies naast de weg soms met wat gier achtige die het beessie dan ter plaatse ontleede.

Bubba J een een geweldige jager, alleen door de stand van zijnes oogjes mot je altijd stijf naast hem gaan staan. Dat is de veiligste plek en ook dan mot je zijnes reifel in de gaate houwe. Allememagies ben vanmiddag nog effe weeze kijke in zo’n gunstore daar hangen me toch geweren in alle soorten en maten en tussen de rekken waar je bij Albert Heijn de pindakaas op ziet staan hebbe ze hier een uitstalling van verschillende kogels ook weer in alle soorten en maate. Une Beer schiet je niet af met een kenijnekogeltje toch? Ikkus mot de volgende keer als ikkus naar de steeds kom een keer met Bubba J gaan jagen mijnes Frau kan wel wachtte in de trailer bij zijnes Frau. Wat ikkus wilde knalle vroeg hij en ikkus zei netjes ….het maakt mij niet uit hoor. Dus gaan we op bere jacht, nee niet zo’n beertje van ons Mo hoor die zwemt heerlijk in de atlantische oceaan.

Doen gullie ook mee met die hype om te laten zien hoe je op sociale media je tentoonstelt nou ikkus wel hoor…… Gullie motte de groente hebbe van Albertje kritiek Himself, zijn uiterst liefhebbende Frau. De schoonmoeder van Bubba J en natuurlijk ook van Bubba J en zijnes Frau tot de volgende ronde.

Ps, wat ik nog effe kwijt wilde wij kregen een advies voor pilletjes om mijn griep te killen. Frau ging het netjes Haale in zo’n pilledraaihuis en na het lezen gaf ze me twee pillen. Gelijk innemen beval ze daar knap je van op. Nou hebbe ze hier pilletjes voor ´s nacht en overdag ….nou kunne gullie natuurlijk raad welke ik in mijnes strot geduwd kreeg. Jawel de nachtpilletjes allememagies ik pleurde zowat van mijnes zetel in de zoef keislaperig was ik maar lieve mense voordat gullie je zorge gaat maken, het gaat helegaarr weer aardig met me en zie ikkus van verdere verzorging af.

doeiiiiiiiiiiiiiiii

6 gedachten over “Nee, maar jij ook hier

  1. Hahahaha !!! Mooie verhalen weer Albert ! Enne, zonder persoonlijke ervaring, voor mij ook geen SRV wagen, hahaha !

  2. Mijn dag begint weer goed! Hoe jij die Kaantjes bekijkt en beschrljft, hilarisch! Blij te vernemen dat het weer goed gaat met je.
    Ik volg nu 3 reizende stellen, maar er gaat niets boven jullie blogs!

  3. Denk dat mijn mannen jou bubba ook wel interesting zullen vinden 😉
    Een SRV wagen lijkt me wel wat, alleen zit ik ook wel tegen het gebrek aan een apart zoetje aan te hikken 😂
    Fijn dat je weer beter bent Albert, de plaatjes op social media zijn zéér overtuigend!

  4. En niet alleen het zoetje, snap er af en toe geen hout van, soms geen touw aan vast te knopen. Soms wel terug lezen zo van waar heeft hij het nu over, maar ja ik ben nog nooit in de steeds geweest, zal het daardoor komen?

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s