Dag 2: Fort Lauderdale

booked.net

19 februari 2010

40552110894_99f3d29055_b

We weten dat we zo´n eerste dag altijd weer even moeten wennen, lekker gewoon even niet teveel op het programma. Beetje touren, boodschappen doen, de favoriete kledingwinkels bezoeken. Kortom, we zien wel!

Ons hotel ligt vrij dichtbij alles wat te zien en te doen is in Fort Lauderdale, wat vooral bekend van de enorme cruiseschepen, richting de Bahama´s onder andere. Er is in de omgeving van alles te zien, maar we gaan het allemaal niet te druk maken.

Er ligt een aardig lijstje met mogelijkheden, waarbij een wandeling langs de Riverwalk en een boottocht op de Carrie B of de Jungle Queen. hoog op het verlanglijstje staan. Mochten we graag nog meer winkelen, dan is er de beroemde Sawgrass Mills shopping mall, waar ook wel een hapje eten te halen valt. 

 

 

Wij vinden reacties echt super leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s